Ravitsemusluentoja työväenopistoille, yhdistyksille, TYKY-päiville tai muihin tapahtumiin
Painonhallintaryhmät
Forssan Wahren Opiston kurssit syksy-kevät 2020-2021:
Kasvispitoiset piirakat, salaatit ja keitot 8.10 ja 22.10
Terveelliset herkut 27.10 ja 3.11
Kalaa monin eri tavoin 28.1 ja 4.2-21 SIIRRETTY 17.3 ja 24.3-21!
Terveelliset siemenet ja pähkinät ruoanvalmistuksessa 17.2-21
Loimaan työväenopiston kurssit ja luento syksy-kevät 2020-2021:
Vegeä, wokkia ja kasvistahnoja 15.9, 22.9 ja 19.9
Äidit kokkaa 23.9-25.11 (yl.joka toinen keskiviikko)
Herkutellaan riistalla 20.10 ja 21.10
Joulupäydän uusia herkkuja 12.11
Kalaa helposti monin eri tavoin 12.1-19.1-21 SIIRRETTY 16.3 ja 23.3-21!
Erilaiset herkulliset burgerit 11.2-21
Kokataan yhdessä lasten kanssa 4.3-21
Ekologiset pesuaineet 11.3-21 SIIRRETTY 6.5
Somero-Opiston kurssit ja luennot syksy-kevät 2020-2021
Vegeä, wokkia ja kasvistahnoja 16.9, 21.9 ja 30.9
Terveelliset herkut 6.10
Irti sokerikoukusta -verkkoluento ti 26.1.2021
Kalaa helposti monin eri tavoin ti 2.2 ja ti 9.2.2021 SIIRRETTY 18.3 ja 25.3!
Kasvispitoiset piirakat, salaatit ja keitot ti 16.2 ja ti 2.3.2021
Vanajaveden Opiston kurssit Syksy -kevät 2020-2021
Kotaruokaa ja savukalaa 10.9
Vegeä, wokkia ja kasvistahnoja 17.9, 24.9 ja 1.10
Päivitettyjä jouluherkkuja 5.11
Kasvispitoiset piirakat, salaatit ja keitot 14.1 ja 21.1 SIIRRETTY 13.4 JA 21.4 -21!
Aromikasta, juureen valmistettua 100% kauraleipää! 27.1 SIIRRETTY 8.4-21!
Terveelliset herkut 24.2 ja 9.3 SIIRRETTY 27.4 ja 4.5