Ravitsemusluentoja työväenopistoille, yhdistyksille, TYKY-päiville tai muihin tapahtumiin
Painonhallintaryhmät
Forssan Wahren Opiston kurssit syksy-kevät 2021-2022 (Ilmoittautuminen alkaa 17.6)
Makua ja aromia yrteillä 16.9, 23.9, 30.9, 7.10
Katkaise sokerikoukku ja pysäytä herkkukierre -verkkoluento 4.10
Metsän antimia ruokapöytään 28.10, 16.11
Kalaa monin eri tavoin 11.11 ja 18.11
Kokkailua keventäville 24.1, 7.2, 21.2
Haluatko saada uusia ideoita arjen ruoanlaittoon? 27.1, 3.2
Loimaan työväenopiston kurssit ja luento syksy-kevät 2021-2022 (Ilmoittautumiset alkaa 18.8)
Ekologiset pesuaineet 13.9
Makua ja aromia yrteillä 14.9, 21.9, 28.9 ja 5.10
Kokkauskurssi miehille 20.9, 11.10, 25.10, 8.11 ja 22.11 ja 18.1, 8.2, 1.3, 15.3 ja 29.3.
Kokkaus- ja leivontakerho (kehitysvammaiset) 20.9, 11.10, 25.10, 8.11 ja 22.11 ja 18.1, 8.2, 1.3, 15.3 ja 29.3.
Fondue ja raclette 20.1
Metsän antimia ruokapöytään 2.3. ja 8.3.
Kokkailua keventäjille 26.1., 16.2. ja 9.3.
Hyvinvointia ravinnosta -verkkoluentosarja 14.10, 27.10, 10.11, 31.1 ja 9.2
Somero-Opiston kurssit ja luennot kevät 2022 (Imoittautumiset alkaa ma 13.12.2021 klo 17)
Mitä pitäisi syödä pysyäkseen terveenä? -verkkoluento ti 1.2
Kasvispitoiset piirakat, keitot ja salaatit to 17.2 ja 3.3
Kokkailua keventäjille ma 7.3, 14.3 ja 21.3
Metsän antimia ruokapöytään ke 16.3 ja 23.3
Vanajaveden Opiston kurssit Syksy -kevät 2021-2022 (Ilmoittautuminen alkaa 11.8,)
Makua ja aromia yrteillä 15.9. 22.9, 29.9, 6.10
Herkutellaan riistalla 3.11, 4.11
Päivitettyjä jouluherkkuja 25.11
Aromikasta, juureen valmistettua 100% kauraleipää! 12.1
Kasvispitoiset piirakat, salaatit ja keitot 25.1, 15.2
Terveelliset herkut 2.2, 10.2
Vegeä, wokkia ja kasvistahnoja 17.3, 22.3 ja 24.3