Ravitsemusluentoja työväenopistoille, yhdistyksille, TYKY-päiville tai muihin tapahtumiin
Painonhallintaryhmät
Forssan Wahren Opiston kurssit syksy-kevät 2021-2023 (Ilmoittautuminen on auki)
Miesten kokkailuillat syksyllä 22.9, 13.10, 3.11 ja 24.11
Pelkkää kasvista 29.9 ja 6.10
Riistan makuisia herkkuja 1.12
Miesten kokkailuillat keväällä 19.1, 9.2, 23.2, 16.3
Muisti- ja aivoruokaa 26.1 ja 2.2
Maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa ikääntyville 23.3
Loimaan työväenopiston kurssit ja luento syksy-kevät 2022-2023 (Ilmoittautuminen alkaa 1 7.8)
Kokkauskurssi miehille syksy 19.9, 10.10, 31.10, 14.11 ja 28.11 jatkuu keväällä uutena kurssina
Kokkaus- ja leivontakerho (kehitysvammaiset) 19.9, 10.10, 31.10, 14.11 ja 28.11 jatkuu keväällä uutena kurssina
Kalaa monipuolisesti 25.10 ja 26.10
Pelkkää kasvista 20.9 js 27.9
Leipää, voileipää ja voileipäkakkuja 3.4, 4.4 ja 5.4-23
Muisti- ja aivoruokaa+Vatsa- ja suolistoruokaa 7.2, 13.2, 15.2 ja 1.3-23
Katkaise sokerikoukku, pysäytä herkkukierre -luento 17.1.-23
Somero-Opiston kurssit ja luennot syksy 2022 (Ilmoittautuminen alkaa 22.8)
Kokkailuillat miehille 21.9, 12.10, 16.11
Pelkkää kasvista 5.10, 11.10
Uusia jouluherkkuja 1.12
Vanajaveden Opiston kurssit Syksy -kevät 2022-2023 (Ilmoittautuminen on auki)
Kokkailua kodassa 7.9
Kokkailuillat miehille (syksy) 8.9, 15.9, 27.10, 15.11
Pelkkää kasvista 26.9, 28.9 ja 3.10
Metsän antimia ruokapöytään 4.10 ja 24.10
Muisti- ja aivoruokaa 2.11 ja 9.11
Ravintoluennot- syö hyvin ja pysy terveenä 10..11 ja 17.11
Kokkailua keventäjille 25.1, 1.2 ja 8.2
Kokkailuillat miehille (kevät) 18.1, 16.2, 9.3, 30.3
Leipää ja levitteitä 7.3 ja 14.3
Kokkailua kodassa 29.3