Ravitsemusluentoja työväenopistoille, yhdistyksille, TYHY-päiville tai muihin tapahtumiin
Painonhallintaryhmät
Kurssit
Forssan Wahren Opiston kurssit syksy-kevät 2023-2024 (Ilmoittautuminen aukeaa 16.6.2025)
Tässä suora linkki ilmoittautumiseen: Wahren-opisto (opistopalvelut.fi)
Pääosassa juurekset 17.9-18.9.2025 klo 17-20
Yrtit ja villivihannekset osana täydellistä kotiruokaa 1.-2.10.2025 klo 17-21
Pikkelöinti eli etikkasäilöntä 22.-23.10.2025 klo 17-20
Nostalgiset retroruoat 28.1.2026 klo 17-20
Perinnepiirakoiden valmistuspaja 17.-18.2.2026 klo 17-20
Maukasta kotimaista kalaa 10.-11.3.2026
Loimaan työväenopiston kurssit ja luento syksy-kevät 2024-2025 (Ilmoittautuminen aukeaa 14.8.2025 klo 18)
Tässä suora linkki ilmoittautumiseen: opistopalvelut.fi/loimaa
Kasvispitoiset piirakat, salaatit ja keitot 15.-16.10.2025 klo 18-21
Kokkauskurssi miehille, syksy 8.9, 29.9, 20.10, 3.11 ja 24.11.2025 klo 18-21
Kokkaus- ja leivontakerho (kehitysvammaiset), syksy 8.9, 29.9, 20.10, 3.11 ja 24.11.2025 klo 15.45-17.30
Studia Generalia -luennot, syksy 09.10. alkaen klo 17.30 Loimaan pääkirjasto. Diplomiravintoneuvoja Tuulikki Heikkilä, Vireyttä seniorivuosiin, ravitsemuksesta ja uusista ravitsemissuosituksista.
Kokkauskurssi miehille, kevät 12.1, 2.2, 23.2, 16.3 ja 30.3.2026 klo 18-21
Kokkaus- ja leivontakerho (kehitysvammaiset), kevät 12.1, 2.2, 23.2, 16.3 ja 30.3.2026 klo 15.45-17.30
Studia Generalia -luennot, kevät 15.1.2026 torstai klo 17.30 alkaen Loimaan pääkirjastossa
Diplomiravintoneuvoja Tuulikki Heikkilä, Energiaa ja hyvinvointia kevyttä työtätekevälle
Somero-Opiston kurssit ja luennot syksy 2024 (Ilmoittautuminen aukeaa 13.6.2025)
Yrtit ja villivihannekset osana jokapäiväistä ravitsemusta 27.9.2025 klo 10-15
Ravitsevia ja terveellisiä välipalaherkkuja 7.-8.10.2025 klo 17.30-20.30
Neljän ruokalajin joululounas 19.11.2025 klo 17-21
Nostalgiset retroruuat 21.1-22.1.2026 klo 17.30-20.30
Höyryävät padat ja keitot 4.-5.2.2026 klo 17.30-20.30
Maukasta kotimaista kalaa 3.-4.3.2026 klo 17.30-20.30
Vanajaveden Opiston kurssit Syksy -kevät 2024-2024 (Ilmoittautuminen aukeaa 9.6.2025)
Tässä suora linkki ilmoittautumiseen: Hyvinvointi ja ravinto - Vanajaveden Opisto (kktavastia.fi)
Yrtit ja villivihannekset osana jokapäiväistä ravitsemusta 3.9., 9.9. ja 10.9.2025 klo 17-20.30
Kasvisproteiinit: pavut, herneet, linssit, kvinoa, pähkinät ja siemenet 23.9-24.9.2025 klo 17-21
Säilö maukkaat kasvikset pikkelöimällä 28.-29.10.2025 klo 17-20.30
Ruokaa ja leivonnaisia ilman lisättyä sokeria 10.-11.11.2025 klo 17-21
Neljän ruokalajin joululounas 26.11.2025 klo 17-21
Maukasta arkiruokaa 19.1 ja 26.1.2026 klo 17.30-20.30
Höyryävät padat ja keitot 11-12.2.2026 klo 17-20.30
Perinnepiirakoiden valmistuspaja 18-19.3.2026 klo 17-20.30
Kotimaiset kalat ja lämpimät juurekset 24.-25.3.2026 klo 17-21
Kokkauskurssi nuorille 11.4 ja 18.4 klo 11-15